Root Certificaat wordt niet vertrouwd

Als de SSLCheck aangeeft dat het root certificaat niet wordt vertrouwd, komt dit doordat het certificaat getekend is door een root certificaat dat niet door browsers wordt vertrouwd. Browser zullen daarom een foutmelding geven als de website wordt bezocht.

Alle informatie is wel volledig versleuteld door middel van het SSL protocol, maar de identiteit van de website is niet door een CA vastgesteld. Alleen certificaten die zijn ondertekend door een vertrouwd root certificaat worden door een browser vertrouwd.  Dit geldt voor alle SSL certificaten die Xolphin levert.

point up